Díky internetu se dá skutečně řešit mnoho problémů. Tento je sice nepříjemný, ale neexistuje nic, co by nemělo řešení. Vyhledat nějakou půjčovnu není skutečně problém, zvláště v Praze, kde se jich nachází několik. Každá z nich má samozřejmě jiné podmínky, různé typy aut a dodávek a také i ceny. Výhodou je, že pokud potřebujete převézt pouze pár kousků nábytku a osobních potřeb, vystačíte si s nákladním autem do 3,5 tuny a pokud máte řidičský průkaz skupiny B, tak si to dokonce můžete odstěhovat sami.
bílý dodávkový vůz.png

Je to skutečně tak jednoduché

Nejlepší je, se na půjčovnu obrátit a nechat si třeba poradit, jaké vozidlo by bylo pro vás dostačující. Potřebujete určitě doklady a také vratnou kauci, která je různá. Dále dostanete smlouvu o zápůjčce s uvedenými podmínkami, které byste měli dodržet.
bílá dodávka Ford.jpg

Co ale určitě udělejte, než si auto převezmete.

· Zkontrolujte stav vozidla a viditelné poškození nechte zaznamenat do protokolu. Nejlepší je si pořídit fotografii, aby nedošlo k pozdějšímu nedorozumění. Nepodceňujte ani stav pneumatik.

· Informujte se o ceně zápůjčky. Každá půjčovna má jinak účtovanou dobu, od hodiny až po delší časový úsek.

· Důležité je pojištění a zelená karta.

· Další důležitou informací pro vás jsou limitované kilometry, které můžete ujet, pokud limit překročíte, musíte si je doplatit. Je dost podstatné vědět, kolik vás to bude stát. Někdo si neklade limit a rovnou máte stanovenou cenu za ujeté kilometry. Vše je o dohodě.

· Zeptejte se, jak je to s pohonnými hmotami. Většinou si motorové vozidlo zapůjčíte s plnou nádrží a také ho pak s plnou vracíte.

· Pořádně si pročtěte smlouvu.
dodávka na benzínce.jpg

Vyhledejte si půjčovnu s dobrou recenzí

Nejlepší půjčovna dodávek v Praze je taková, co skutečně nic neskrývá a je otevřená k vašim potřebám. Snadno se domluvíte na podmínkách a ještě v ceně vám poskytne řadu výhodných možností, jako jsou například i přepravní a stěhovací služby, že se sami nemusíte stresovat. Dokonce vám k dodávce zapůjčí vlastního řidiče, se kterým všechno hravě zvládnete. Takže žádný stres a příjemné stěhování.